Hvordan kle seg som gravid

Det å være gravid er en enorm omveltning for kroppen og det kan være vanskelig å vite hva man skal gjøre for å føle seg “normal” igjen. Det handler ofte om å føle seg vel og føle seg som seg selv. Mye av dette handler om hvordan man kler seg. Man trenger absolutt ikke å miste sin personlige stil bare fordi man er gravid. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hvordan du kan kle deg som gravid.

Hvordan kle seg under graviditeten

Avhengig av hvilken jobb du har, så finnes det jo utrolig mange varianter av klær du må forholde deg til. Vi anbefaler uansett at du begynner å skaffe deg klær som er komfortable og som er løst sittende. Vi anbefaler ofte ulike typer t skjorte i begynnelsen, fordi disse sitter løst og kan lett styles med andre typer plagg. Det finnes også et utrolig stort utvalg som vi tror du kan få nytte av. Det finnes også gravid t-skjorter som du kan ha under klærne dine for at de skal sitte bedre.

På generell basis så mener vi at det er opp til den enkelte hvordan man vil kle seg under graviditeten, så lenge du føler deg vel så vil selvsikkerheten din skinne igjennom!

Hvordan dokumentere graviditeten

Noe som også er spennende er å dokumentere graviditeten. En måte å gjøre dette på er å skaffe seg en t-skjorte og ta bilde av deg selv i den hver eneste dag. Siden det er den samme t-skjorten så vil du kunne se hvordan magen vokser og til slutt vil du kanskje ikke passe t-skjorten en gang. Ta bilder hjemme eller ute blant folk. Begge deler kan være utrolig spennende.

Det finnes en rekke ideer når det kommer til å dokumentere graviditeten. Kanskje du kjenner noen som kan komme med noen kreative innspill? Husk at det også er viktig å holde kontakten med omverdenen når du er gravid. Det er lett å bli oppslukt, men hvor spennende er det ikke å dele dette med andre? Vi er sikre på at det er mange flere enn deg som er interessert i denne graviditeten, kanskje spesielt din egen mor og din svigermor. Send bilder av deg selv i ulike antrekk slik at de kan se hvordan graviditeten din utvikler seg. Er ikke det ganske spennende?

publishable-mag