Hold kontakten med omverdenen

Det er en ekstraordinær opplevelse å bli mamma. Tiden gjennom svangerskapet holder på mange viktige momenter, og hele livet forandres når vi holder det nyfødte barnet i armene, og livet vi levde før svangerskapet føles for mange som et fjernt minne. Derimot trenger du ikke kutte kontakten med alle venner som du kanskje ikke orker å ha besøk av til enhver tid.

Hold deg oppdatert

Det kan virke vanskelig å forberede seg til alle endringene. Nyfødttiden kommer med timevis av amming eller flaskemating. Den kommer med utallige timer hvor baby sover oppå deg, da de fleste babyer trives best når de kan lytte til hjertet ditt mens de sover. Tidligere var flittige husmødre travle og hadde utallige oppgaver de skulle få unnagjort, men takket være likestilling og husholdningsapparater har nåtidens mødre mye bedre tid til å hvile seg og nyte babyen sin. Derimot blir det jo kjedelig å stirre inn i veggen mens babyen sover – og heldigvis pleier ikke telefonen være langt unna. Et nytt samsung batteri kan være en super ting å ha på ønskelisten sin: nye batterier vil nemlig beholde strømmen mye lengre, slik at du ikke trenger bekymre deg om å gå tom for strøm. Ved å ha en fullt oppladet telefon for hånd når du må sitte i ro, kan hjelpe deg til å holde deg oppdatert på hva vennene dine gjør, alle spørsmålene du har om babyen din, samt å dele dine erfaringer med andre mødre. Og det beste av alt: du kommer aldri til å kjede deg!

Mobilbruk og babyer

Derimot skal sant sies, at man ikke må overdrive mobilbruk rundt babyer eller barn. De små er veldig vare, og merker hvis oppmerksomheten din peiler en annen vei enn mot dem. Prøv derfor å søke kontakt med babyen din under mating eller amming, og heller finn frem telefonen når babyen sover i armene dine. På den måten får du tid til å opprette et nydelig forhold til den lille, og babyen vil garantert sette pris på den genuine oppmerksomheten du gir. Når babyer er fornøyde, sover de ofte bedre: noe som er vinn-vinn for dere begge!

Fang øyeblikkene

Men det er ikke bare for å holde deg oppdatert på verden utenfor at det kan være kjekt å ha mobilen i nærheten. Du må jo også huske på å fange alle de magiske øyeblikkene til den nyfødte – og da igjen er det utrolig praktisk med et batteri av høy kvalitet!

publishable-mag