Er du klar for verdens eldste oppgave?

Graviditet er kanskje noe av det mest naturlige, men også det mest ufattelige vi mennesker kan utrette. Men det er kvinnen som må gjennomføre hele løpet, og derfor er det bra at det er satt mer fokus på denne oppgaven som gir et nytt menneske en sjanse i livet.

Det å skape et menneske bør være en oppgave man setter høyt og tar på alvor. Det er noe som skjer når to mennesker kommer sammen i kjærlighetens tegn, og skal være en feiring av livet på jorden. Så er du klar for å ta fatt på denne utrolige reisen, der du og spiren skal bli ett og vokse til det er klart for å møte verden?

Beslutningen om å få barn

Det å bli forelder er en stor begivenhet i alle sine liv. Den beste måten er selvfølgelig at begge er enige og har villet at den lille skulle bli til. Men man bør aldri presse på for å få et barn, hverken fra den eller den andre siden. Er man i tvil bør det alltid komme fram. Oppgaven om å fostre et barn bør ikke tas lett på.

Endring i livet

Ikke bare vil et barn endre deg før og under fødselen, men livet vil bli helt annerledes etter barnet er født. Man må regne med at kroppen vil bli endret på mange måter, og at ting kanskje ikke vil bli som før. Man må forstå at det blir lange våkenetter og et ansvar som er viktigere enn noe annet du noensinne har hatt ansvar for tidligere.

Meningen med livet

Selv om færre velger å få barn i dag, er kanskje det å få barn hele meningen med livet vi har fått på jorda. Det fører generasjonene videre i en verden vi hverken helt forstår eller håndterer. Men det gir morgendagen en ny sjanse, til å utvikle seg i en bedre retning enn det vi har klart til nå. Gi verdens eldste oppgave en sjanse.

publishable-mag