Finn ditt drømme-interiør

Mange bruker tid på å skaffe seg det perfekte hus, enten ved å pusse det opp utvendig, eller ved å dekorere med nytt interiør. Men det er ikke bare bare å finne et interiør som du skal ha. En ting er det du liker nå, men interiør blir i huset i mange år, slik at det er viktig at man tenker seg om før man går i gang. Interiør er et eget fag, der du har egne dekoratører og interiørarkitekter som har studert et visst antall år for å kunne dette.

Mange muligheter ved å lete litt

Det er ikke alle som kjenner en fagutdannet person innen interiør. Men det bør ikke være noen hindring all den tid at internettet flommer over av nyttige blogger og gode nettsider som Pinterest. Her kan man finne inspirasjon og gode tips til ditt hus. Da kan man sitte i ro og fred, vurdere hva man selv ønsker å dekorere sitt eget hjem de neste 10 årene med. Mange liker sterke farger, men er det noe du ønsker på et soverom? Her kan det være greit å sjekke ut hva farger kan gjøre med mennesker. Og da spesielt sterke farger. Det er mange unike muligheter; noen bruker resirkulert materiale, mens andre bruker helt nytt. Det blir litt opp til deg og din familie på hvilken stil du til slutt ønsker.

Møblene må stå i stil

Det er ikke bare vegger og gulv som kan pusses opp. Mye kan løses ved å rett og slett bytte ut møbler. Gode Sofaer og stuebord i de rette fargene kan lyse opp en stue eller tv-rom uten at du trenger å rive ned tapeten. Mange gjenbruker også her, ved å oppsøke den lokale Fretexen for å finne retro-møbler. Retro-møbler, da spesielt lenestoler fra 70-tallet, er på vei inn i motebildet igjen og det er mange som gjerne mikser nytt med gammelt på en meget smakfull måte. Det finnes nok av interiørblogger ute på internett som både vil og kan hjelpe deg med å se på både tradisjonelle og utradisjonelle løsninger for å skape ditt nye drømmehjem.

publishable-mag